8 Eylül 2012 Cumartesi

Sunny (2011)






Oyuncular






Im Na-Mi 40'lı yaşlarında evli bir kadındır. Annesi hastanede yattığı için arada onu ziyarete gider. Bir gün yan odalardan birinden bağırma sesleri duyar ve kim olduğunu merak eder. Tabelada Ha Chun Hwa ismi vardır. İsim tanıdık gelmiştir ama emin olmak için evdeki albümlerini kontrol etmesi gerekiyordur. Kontrol ettikten sonra emin olmuştur artık ve tekrar hastaneye gittiğinde liseden okul arkadaşının eski tarihlerde birlikte söyledikleri şarkıyı ona karşı söylerken bulur. Onu gördüğüne çok sevinir ama arkadaşının çok fazla ömrü kalmamıştır. Kanser tedavisi görüyordur ve doktorlar 2 aylık bir ömür biçmişlerdir ona. Arkadaşıyla konuşurken telefonu çalar ve kocası 2 aylık bir iş seyahati için evde olamayacağını söyler. Chun Hwa bu esnada Sunny'i çok özlediğini, kalan ömründe onları görmeyi çok istediğini söyler. Sunny lise yıllarında kızların kendi arasında oluşturdukları grubun adıdır. 

Bu sözler üzerine Na Mi eski okulunu ziyaret eder ve hatıraları gözlerinin önüne gelir.


Na Mi'nin okuldaki ilk günüdür. Jeolla-do Beolgyo lisesinden geliyordur. Seul aksanını bilmiyordur. Diğer öğrenciler onun konuşmasına hemen gülmeye başlar. İçlerinden birisi gülmez çünkü o bölgeden nefret ediyordur. Daha önce yaşadığı kötü anılar gözleri önüne gelir.

Okulun ilk günlerinde çömezlere yapılan baskılar artık klasik olmuştur. Fırsatını kaçırmadan hemen ona yüklenmeye başlarlar.

Bu esnada kapıda sınıfın kabadayısı Chun Hwa görünür ve olaya müdahale eder. Diğerleri hemen oradan sıvışır.



Bu genç kızların yaşadıklarını daha detaylı anlatmak isterdim ama izleyip kendiniz görmelisiniz.

Na Mi okul kayıtlarından eski arkadaşlarını teker teker bulacaktır. Chun Hwa'nın son isteğini yerine getirecektir. Eskiyi yad edecekler ve güzel zaman geçireceklerdir. Hepsinin yaşamı mükemmel olmayacaktır tabii ki. Eskiden olduğu gibi yine birbirlerine destek olacaklardır. Dram yönü ağır basan, zaman zaman güldüren etkili bir film Sunny. Tavsiye ederim :) Filmden resimlerle sizleri baş başa bırakıyorum.



 













0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts