3 Kasım 2010 Çarşamba

No Mercy for the Rude (2006)

Yeui-eomneun geotdeul



Çocuk esirgeme kurumunda başlıyoruz filmimize. Küçük erkek çocuk yani başrol oyuncusu filmde dilsiz karakterini canlandırıyor. Diğeri ise yani kız başka bir aileye evlatlık veriliyor ve yolları ayrılıyor. Film iki küçük çocuğun büyüdüğünde hayatın acımasızlıkları karşısında yanlış yollara sapmasını ve yıllar sonra tesadüfen yeniden karşılaşmalarını konu alıyor.


Kızı oynayan kişi bunu fark ediyor ama onun kendisi olduğunu açıklayamıyor. Çünkü kendi içindeki hayatından utanıyor. Dilsiz olan erkek karakteri canlandıran başrol oyuncusuda ameliyat olup konuşabilmek için kiralık katillik yaparak para biriktiriyor. Yıllar önce başlayıp bitmek tükenmek bilmeyen sevgisi onu hayata bağlıyor. Ameliyat olduktan sonra sevdiği kişiye seni seviyorum diyebilmek var hep aklında. Ancak bunun bir düzmece olduğunu geçte olsa anlıyor. Tam umutları bitmek üzereyken o kolyeyi görüyor ve filmin koptuğu an geliyor. Yıllardır aradığı sevdiği kız meğerse yanındaymış.


Dahası kızın hayatı tehlikede. Kızı korumak için elinden gelen her şeyi yapıyor ve hayatını kaybediyor. Dilsiz olmasına rağmen son nefesinde seni seviyorum demek için çabalamasıda ve yarım yamalak becerebilmesi insanın içini burkuyor yine.

0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts